Ο διαγωνισμός της L G-Hellas – Life Tastes Good και μπακαλιάρος ρολό

από
Μπακαλιάρος ρολό

Αγαπητοί φίλοι μπορεί να είμαστε όλοι οι Έλληνες σε μια κατάσταση που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει αλλά από την άλλη με κάτι πρέπει να ασχολούμαστε για να μην οδηγηθούμε από μόνοι μας στην τρέλα. Αλήθεια μήπως αυτό είναι το ζητούμενο;; Ας ελπίσουμε ότι οι υπεύθυνοι θα σκεφτούν με ωριμότητα και δεν θα βρεθούμε σε μονοπάτια που ίσως μας στερήσουν την άνεση της μαγειρικής όπως την απολαμβάνουμε σήμερα.
Πριν σχεδόν ένα μήνα, ξεκίνησε ο διαγωνισμός της L G-Hellas – Life σε συνεργασία με τον κ. Δρίσκα.

Ανά εβδομάδα υπήρχε ένα θέμα και καλούμαστε να στείλουμε τη δική μας συνταγή με έπαθλο ένα ταξίδι στη Ρώμη. Έτσι βρέθηκα κι εγώ στα μονοπάτια του face book, κάτι που ποτέ δεν μου άρεσε αλλά και τώρα ούτε που ξέρω να τα περπατάω, προκειμένου να λάβω μέρος σε αυτό το παιχνίδι θα το έλεγα εγώ.
Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν σας ανακοινώνω ότι η συνταγή μου με το ρολό μπακαλιάρου προκρίθηκε από τον κ. Δρίσκα για τον τελικό διαγωνισμό.


Έτσι στις 10 Νοεμβρίου θα βρεθώ με άλλους 9 προκριθέντες να μαγειρέψω τον μπακαλιάρο.
Όλοι μαζί λοιπόν στο Driskas (test) kitchen by Cook-Shop θα εκτελέσουμε τις συνταγές μας και θα κριθούμε από εκλεκτή επιτροπή η οποία αποτελείται από τον Chef-Culinary Expert Βαγγέλη Δρίσκα και τους έξι γνωστούς food bloggers Donkey and the Carrot, Fooddaily.gr, Taste Advisor, History of Greek Food, Sugarbuzz και Pandespani,
Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο (2) άτομα στη Ρώμη.
Οι δέκα (10) νικητές θα κερδίσουν από ένα δίωρο σεμινάριο στο «Driskas Test Kitchen» by Cook Shop.
Η πρώτη ύλη της συνταγής μου επιλέχτηκε λόγω μνήμης. Ο μπακαλιάρος ήταν το μόνο ψάρι που είχα γευτεί στα παιδικά χρόνια λόγω του ορεινού του τόπου καταγωγής μου άλλα ψάρια δεν ήταν εύκολο να βρεθούν. Υπάρχουν κι άλλες συνταγές που μου έμαθε ο πατέρας μου με πρώτη ύλη πάντα τον μπακαλιάρο.
Ειλικρινά σας λέω δεν με απασχολεί τόσο αν θα κερδίσω ή όχι αλλά η εμπειρία της όλης διαδικασίας ελπίζω να με βγάλει λίγο από τα τόσα άλλα που με βαραίνουν.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κατηγορίες

Μετά από 38 δραστήρια χρόνια στο χώρο της υγείας, έπρεπε να οργανώσω το μετά!! Έτσι εκτός από τα άλλα ενδιαφέροντα μου άρχισα να γράφω τις συνταγές από τα φαγητά και τα γλυκά που τρώμε στο σπίτι στην καθημερινότητα μας. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει μια καταγραφή όσων έμαθα να φτιάχνω από τα παιδικά μου χρόνια, μιας και η μαγειρική για λόγους επιβίωσης είχε μπει στη ζωή μου πολύ νωρίς, από τα 12 μου χρόνια στην αρχή των Γυμνασιακών μου χρόνων. Ελπίζοντας επιπλέον να βοηθηθούν τα παιδιά μου αναζητώντας τις συνταγές της μαμάς της γιαγιάς κλπ
  1. Απάντηση

    Πω πω τι ευχάριστα νέα είναι αυτά Ξανθή μου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία, που θα την έχει σίγουρα γιατί η συνταγή σου είναι πολύ πρωτότυπη και φαντάζομαι πολύ γευστική!!
    Να ΄σαι πάντα καλά!!

    • Vita
    • 5 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Ξανθή μου καλή τύχη! Εύχομαι να πας στην Ιταλία και κυρίως να αναγνωριστεί η αξία της συνταγής που ήταν πραγματικά πρωτότυπη.
    Πάντα τέτοια!

  2. Απάντηση

    Μπράβο σου Ξανθή!!! Καλή τύχη!!!

    • kiki
    • 5 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Μπράβοοοο! Άξια, άξια! Καλή τύχη! Η εμπειρία θα είναι πολύ ωραία!

    • sofia
    • 5 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει εντύπωση. Καλή επιτυχία!

  3. Απάντηση

    Ξανθή μου πολύ χαίρομαι που θα βρεθούμε στον ίδιο διαγωνισμό.
    Καλή μας επιτυχία! Θα τα πούμε απο κοντά. Φιλιά

  4. Απάντηση

    Μπράβο Ξανθή !
    Συγχαρητήρια κι εύχομαι και σε σένα την πρωτιά.
    Ωραία εμπειρία θα είναι.
    Φιλιά

  5. Απάντηση

    Πολλή καλή επιτυχία!!!! Δεν έχει σημασία η νίκη τόσο, όσο η συμμετοχή. Μπράβο Ξανθή. Εύχομαι τα καλύτερα.

    • Eri
    • 5 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Ξανθή μου συγχαρητήρια ειλικρινά εύχομαι απο καρδιάς να κερδίσεις το ταξίδι! Ειχα στείλει και εγώ στην κατηγορία λαχανικά, μπήκα στον τελικό αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι στην Αθηνα τον Νοέμβριο όπως καταλαβαίνεις..!
    Φιλιά πολλά και είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις!!!

  6. Απάντηση

    @
    ΙΤΑΛΙΑ !
    ΙΤΑΛΙΑ !
    σου εύχομαι απ’ την καρδιά μου να πας !

    έτσι κι αλλιώς όμως, ξέρω πως θα το ευχαριστηθείς 🙂

    καλή επιτυχία !

  7. Απάντηση

    Μπράβο, Ξανθή, καλή σου επιτυχία. Η πρωτότυπη συνταγή σου αλλά και η αγάπη σου για τη μαγειρική πιστεύω ότι θα σου ανοίξουν το δρόμο για την Ιταλία.
    Πάλι ευχές και φιλιά.

  8. Απάντηση

    Συγχαρητήρια Ξανθή μου! Σου εύχομαι καλή επιτυχία, η συνταγή σου είναι πραγματικά πολύ όμορφη!

  9. Απάντηση

    Ωωω! Μπράβο, μπράβο! Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να απολαύσεις την εμπειρία όσο περισσότερο γίνεται! Φιλιά

  10. Πόσο χαίρομαι ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ :))))

  11. Απάντηση

    Ξανθή χαίρομαι σα νάμαι εγω,κι εύχομαι απο την καρδιά μουν να κερδίσεις στο διαγωνισμό!!!
    Φιλάκιαααα & ευχές!

    • iwanna
    • 6 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Καλή επιτυχία,ετοίμασε βαλίτσες για Ιταλία………….

  12. Απάντηση

    Μπράβο Ξανθή μου! Πολύ διασκεδαστικό να συμμετέχεις σε τέτοιο διαγωνισμό! Είσαι δυνατή μαγείρισσα με γερές βάσεις! Η Ιταλία σε περιμένει!
    Η συνταγή σου πολύ ωραία! Με συγκίνησες με τις μνήμες σου! Καλή επιτυχία! Φιλιά

  13. Απάντηση

    Dear Blonde, I am sure that this cod fish is delicious. I wish you all the best in this competition. Blessings my friend, Catherine xo

    • RIRI
    • 6 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Ετοίμαζε βαλίτσες!!!!εχω προαίσθηση οτι θα το κερδίσης το ταξιδάκι!!Ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου να κερδίση αυτη η συνταγή γιατί πραγματικά το αξίζει!!!

  14. Απάντηση

    Καλή επιτυχία, εύχομαι να απολαύσεις την εμπειρία πάνω απ’ όλα!

  15. Απάντηση

    Μπράβο Ξανθή !!! Καλή επιτυχία!!! η Ρώμη σε περιμένει!!

  16. Απάντηση

    Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και … καλό ταξίδι!

  17. Απάντηση

    Μπράβο Ξανθή !!! Καλή επιτυχία!!!

  18. Απάντηση

    Bella Italia.Μπράβο Ξανθή. Καλή επιτυχία να έχεις. Άσε που και η εμπειρία θα είναι ξεχωριστή.Καλή εβδομάδα να έχεις.

    • Marί
    • 7 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Ξανθή μπράβο!! εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις!!
    Φιλιά πολλά

  19. Απάντηση

    Μπράβο βρε Ξανθη!!!
    Άντε τώρα καλή επιτυχία!!!

    • dhmhtra
    • 7 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Ξανθή χάρηκα πολύ με τα νέα σου. Σου εύχομαι να είσαι η νικήτρια του διαγωνισμού. Το αξίζεις!

  20. Απάντηση

    ΕΥΓΕ…και εύχομαι πραγματικά να είσαι η νικήτρια για να κάνεις αυτό το όμορφο ταξίδι και να μοιραστείς μετά μαζί μας τις εμπειρίες σου.
    Καλή Τύχη Ξανθούλα.

    • Marina
    • 7 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Ζήτω για την Ξανθή!!!!!!!!!!
    Σε ψηφίζω δίχως άλλο για την καλύτερη μαγείρισσα του διαγωνισμού!!!!!!!!!!
    Καλή επιτυχία και…που ξέρεις…μπορεί αυτός ο διαγωνισμός να είναι η αφορμή για να ξετυλιχτεί το ταλέντο σου και σύντομα να δούμε το “Στέκι της Ξανθής” σε αλυσίδα εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα!!!

    • Marina
    • 7 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    ΥΓ:
    Η μηλόπιτα έγινε φανταστική!!!!!!!!!
    Οι ξένοι ξετρελάθηκαν!!!!!!!!!!
    Θα την ξαναφτιάξω σύντομα!!!!!!!!!!!
    Πόσο δίκιο είχε το κοριτσάκι σου!!!!!!

  21. Απάντηση

    ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

  22. Απάντηση

    Μπράβο Ξανθή!!!!!!
    Χάρηκα πολύ με τα σπουδαία νέα !!
    Καλή επιτυχία!!!!!!!
    Φιλιά πολλά
    Καλημέρα

    • e.
    • 8 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Συγχαρητήρια Ξανθή, σου εύχομαι να το κερδίσεις το ταξίδι.
    Κι αν του αρέσει του κ. Δρίσκα η μαγειρική σου να τον καλέσεις στο bazaar να δοκιμάσει και τα γλυκά σου 😉

  23. Απάντηση

    Αγαπητοί φίλες και φίλοι με τόσες ευχές παίρνω δύναμη να ξεπεράσω τα άγχη μου για μια δημόσια εμφάνιση!!
    Όπως έγραψα και στην ανάρτηση όλο αυτό θα το δω σαν ένα παιχνίδι που οπωσδήποτε θα μου προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία!!
    Η ζωή συνεχίζεται για μένα, χωρίς πάντα να έχει κέρδη “οικονομικά” είμαι και ιδεολόγος τι να κάνω!!!
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την ψυχή μου για τα σχόλια σας και τις ευχές σας.

    • eleni
    • 9 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Ξανθή,καλή επιτυχίαααα!
    Πρωτότυπη και γευστική η συνταγή σου,σίγουρα θα έχει καλή τύχη!
    Φιλιά!

    • Conna
    • 9 Νοεμβρίου 2011
    Απάντηση

    Καλή επιτυχία Ξανθή.

    Σου στέλνουμε θετική ενέργεια !!

    Φιλιά .

  24. Απάντηση

    Dear Blonde, Good Morning. Thank you for visiting. I hope that you have a beautiful and blessed day. Your friend, Catherine xo

  25. Απάντηση

    συγχαρητήρια!

Γράψτε απάντηση στο para-kelsoscooks Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode