Χοιρινό με φασολάκια


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές ή μερίδες
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
ελαιόλαδο
1 κιλό φασολάκια βουλγάρες ή μπαρμπουνοφάσουλα
4-5 φρέσκες ντομάτες κομμένες σε κύβους ή κονκασέ
αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και αλατίζουμε το κρέας. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο με το κρεμμύδι και το σοτάρουμε ελαφρά. Στην συνέχεια βάζουμε το κρέας και το γυρνάμε μέχρι να ασπρίσει, ενώ χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να ψηθεί. Όταν το κρέας είναι έτοιμο το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα φασολάκια, ενώ από πάνω ξαναβάζουμε το κρέας.
Αφήνουμε να ψηθούν και τα φασολάκια και μόλις είναι έτοιμα ρίχνουμε την ντομάτα το πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει για άλλα 10 λεπτά και είναι έτοιμο.

1 Απάντηση

  1. Avatar Ο/Η Ektoras49 λέει:

    νερό δεν βάζουμε καθόλου?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *