share

Σαλάτα με παντζάρι και ξινόμηλο

από

Έχει ιδιαίτερη γεύση για όσους θέλουν κάτι το ξεχωριστό.

ΥΛΙΚΑ

4 μεγάλους βολβούς παντζάρια
2 ξινόμηλα μεσαίου μεγέθους
1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκομμένη
1/2 κιλό γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
1/2 κουταλιά μουστάρδα
αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τους βολβούς και τους βράζουμε. Μόλις βράσουν και κρυώσουν σ’ένα μπολ τους κόβουμε στην μέση και σε λεπτές φέτες, κόβουμε και το μήλο σε λεπτά και μικρά κυβάκια.Στην συνέχεια βάζουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού και να ενωθεί με τα υπόλοιπα.
Έπειτα βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι , το ξύδι, την μουστάρδα,αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε πολύ καλά. Με αυτό περιχύνουμε την σαλάτα και ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά.
Τέλος την βάζουμε σε ένα μπολ σαλάτας και γαρνίρουμε με την καρυδόψιχα.

Κατηγορίες
    • Xanthi
    • 9 Ιανουαρίου 2009
    Απάντηση

    Κάποια ανάλογη σαλάτα νομίζω ότι έχω κάνει ,αλλά σε αυτό το σπίτι που όλο κάτι καινούργιο δοκιμάζουμε που να θυμάμαι λεπτομέρειες!!!Αύριο πάω λαϊκή κι αν βρω παντζάρια τη φτιάχνω κατευθείαν και σου λέω.
    φιλάκια.

    • Xanthi
    • 10 Ιανουαρίου 2009
    Απάντηση

    Εντυπωσιακή γεύση!!!!
    τάδε έφη ο σύζυγος!!!!!!

    • Line
    • 10 Ιανουαρίου 2009
    Απάντηση

    Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε.Και εγώ το άλλο Σάββατο που γιορτάζει ο σύζυγος θα την φτιάξω μιας και θα κάνω τραπέζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode