Κατσικάκι με αγκινάρες και πατάτες

από

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό κατσικάκι μπούτι
1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκες
10 πατάτες κομμένες στα τέσσερα
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού όσο θέλετε εσείς (δηλαδή ανάλογα πόσο ξινό το τρώτε)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και αλατίζουμε το κρέας.
Καθαρίζουμε, κόβουμε και αλατίζουμε τις πατάτες μαζί με τις αγκινάρες.
Τα τοποθετούμε όλα σε ένα ταψί βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο, το λεμόνι, νερό όχι και πάρα πολύ να μην σκεπαστούν τελείως και τέλος το πιπέρι.
Το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς αερόθερμο για 1 1/2 ώρα περίπου.
Αν έχετε ξυλόφουρνο ψήστε το εκεί γίνεται ακόμα πιο νόστιμο.

Κατηγορίες
    • ELENI
    • 24 Μαΐου 2009
    Απάντηση

    Πρεπει να ειναι πεντανοστιμο ομως δε θα λιώσουν οι αγγινάρες αν τισ βάλουμε απο την αρχη στο ταψι;

  1. Απάντηση

    Ελένη μου δεν λιώνουν, μένουν ακριβώς όπως θα τις βάλεις απλά θα ψηθούν.
    Και συγνώμη για την καθυστέρηση.

Γράψτε απάντηση στο ELENI Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode