Μαρινάρα για χοιρινά σουβλάκια

ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2-3 κλαδάκια δεντρολίβανο
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι κόκκους κόκκινο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βάζουμε τα σουβλάκια μέσα και αφήνουμε για 5-6 ώρες πριν τα ψήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *