Κρέμα πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φρέσκο χυμό πορτοκάλι
100 γραμμ. ζάχαρη
70 γραμμ. κορν φλάουρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύουμε σε ένα ποτήρι με χυμό το κορν-φλάουρ.
Βάζουμε τον υπόλοιπο χυμό με την ζάχαρη σε μία κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε το κορν-φλάουρ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η κρέμα μας.

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι τέλεια με το υγρό κέικ σοκολάτας ή το ζουμερό κέικ.
Τρώγεται όμως και μόνη της αφού πρώτα την βάλουμε σε μπολάκια .
Πρέπει να μείνει στο ψυγείο 2 ώρες.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *