Λιαστές ντομάτες

από
P4210028

ΥΛΙΚΑ
Μικρές ντομάτες ώριμες
χοντρό αλάτι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες στην μέση. Τις απλώνουμε σε ένα ταψί και τους ρίχνουμε από πάνω χοντρό αλάτι ενώ τις σκεπάζουμε με ένα τούλι για να μην πηγαίνουν μύγες επάνω. Τις αφήνουμε μία βδομάδα στον ήλιο.

Όταν είναι πλέον έτοιμες τις βάζουμε στον φούρνο σε χαμηλή φωτιά 50 βαθμούς για περίπου 1/2 ώρα. Στην συνέχεια τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις βάζουμε στο λάδι. Κατά προτίμηση ελαιόλαδο.

Καλή επιτυχία.

Κατηγορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode