Πατατοκεφτέδες

ΥΛΙΚΑ
2 κιλά πατάτες
2 κρεμμύδια πολύ ψιλοκομμένα (όχι αλοιφή)
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλάκια μαϊντανό
1/2 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
2 αυγά
αλάτι – πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τον μύλο του πουρέ σε ένα μπολ. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και μόλις λιώσει ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και το μαραίνουμε. Το προσθέτουμε στο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τέλος τους τηγανίζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο λάδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *