share

Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό

από

ΥΛΙΚΑ
500 γραμ. Λιγκουίνι
100 γραμ. καπνιστό σολομό σε μικρά κομματάκια
ψιλοκομμένο άνιθο (τα πάνω – πάνω)
1/2 κρασοπότηρο βότκα
λάδι-αλάτι-πιπέρι
κρέμα γάλακτος λάιτ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα λιγκουίνι και κρατάμε μισό φλιτζάνι νερό.
Σωτάρουμε τον σολομό στο λάδι και σβήνουμε με την βότκα.
Προσθέτουμε το μισό φλιτζάνι νερό από τα λιγκουίνι με τον άνιθο
και αφήνουμε να βράσει για 1-2 λεπτά.
Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος , αλάτι – πιπέρι.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και είναι έτοιμα.

Υ.Γ. Όσον αφορά το λάδι βάζετε εσείς ανάλογα το πως το θέλετε λάιτ ή όχι.

Κατηγορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode