Κοτόπιτα


ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κοτόπουλο
1/4 ζαμπόν
1/4 μπέικον
1/4 τυρί τριμμένο
200γραμ. κρέμα γάλακτος
2 κόκκινες πιπεριές σε ροδέλες
2 ντομάτες σε ροδέλες
2 φύλλα σφολιάτα
αυγό για το άλειμμα και σησάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το κοτόπουλο. Μετά το μαδάμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.Βάζουμε το μπέικον ,το ζαμπόν, το τυρί ,την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε ταψί βάζουμε το 1 φύλλο σφολιάτας και μετά ρίχνουμε το μείγμα μέσα ενώ το στρώνουμε να πάει παντού.Από πάνω βάζουμε την πιπεριά και την ντομάτα σε ροδέλες . Κλείνουμε την πίτα με το άλλο φύλλο σφολιάτας.

Χαράζουμε με το μαχαίρι το φύλλο σε τετράγωνα κομμάτια το αλείφουμε με αυγό και ρίχνουμε και το σησάμι.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *