Μαρινάδα για χοιρινό κρέας

ΥΛΙΚΑ
2 ποτήρια λευκό κρασί
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
2 πιπεριές φλάσκες χοντροκομμένες
2 ντομάτες χοντροκομμένες
αλάτι – πιπέρι – ρίγανη – θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ και στην συνέχεια ρίχνουμε το κρέας μέσα ενώ το αφήνουμε για μία νύχτα τουλάχιστον για να μαριναριστεί καλά.
Είναι ιδανικό για μπριζόλες , κοντοσούβλι και οτιδήποτε άλλο γίνεται στα κάρβουνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *