Γρανίτα Φράουλα

από

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΣΗ
2 φλυτζάνια φράουλες ώριμες
2 φλυτζάνια νερό
1 φλυτζάνη ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα πολτοποιούμε τις φράουλες και μετά τις περνάμε από το τρυπητό
ώστε έτσι να μείνουν σε αυτό οι ίνες.
Στο μπόλ που είναι ο χυμός ρίχνουμε το νερό και την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος την καταψύχουμε.

Κατηγορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode